Уеб Сайт Вх/Изх
Капризна Капризна Онлайн магазин за различни стоки. Само в КАПРИЗНА - достъпни цени и промоции на бижута, сваровски, магнитна бижутерия, часовници, дрехи, обувки, чанти, сувенири, хранителни добавки, уреди за здраве и красота, домакински съдове, подаръчни стоки за всякякви празници. Очакваме Ви Направете подарък на себе си или на любим човек по най-бързия и удобен начин, докато седите пред компютъра си. Желаем Ви приятно пазаруване! Благодарим Ви, че избрахте нас! Ще се опитаме да ощастливим и най-капризните от вас като ви помогнем да изберете всичко, от което се нуждаете. Сигурни сме, че може да разглеждате сайта и офертите в него с часове! Любимият до този момент на почти всички дами шопинг вече губи сила, за сметка на интернет пазаруването. Това е понеже често намират по магазините стари модели на недостъпни цени. Затова пък, онлайн се анонсират модели, които привличат погледа със своята ефектност и модерна линия.

Категория: Мода и Козметика
4959/3270


За собственика на сайта:

Връзки за гласуване:

Текстова връзка :

<a href="http://sait1.com/in/68655" target="_blank" title="Гласувай за нас в sait1.com">Гласувай за нас в sait1.com</a>


Връзка с картинка :

<a href="http://sait1.com/in/68655" target="_blank" title="Гласувай за нас в sait1.com"> <img src="sait1.png" alt="Гласувай за нас в Sait1" border="0" /></a>


Изберете си картинка, която да съответства на дизайна на Вашия сайт. Моля, запишете картинката на Вашия сървър.
(Кликни с десния бутон - Save image as ...)

     
     
     
     Линк за гласуване: http://sait1.com/in/68655

Ако поради някаква причина не можете да си влезете в профила, моля свържете се с нас от секция " За контакти ". Благодарим Ви!

Публикации от RSS на "Капризна"