Общи условия

I. Права и задължения

1.1. Потребителите на уеб порталът имат право да се възползват свободно от ресурсите на www.sait1.com с изключение на ограниченията, описани в настоящите условия и други общовалидни ограничения.
1.2. Потребителите на www.sait1.com нямат право да разпространяват или ползват текстове, картини, образи, имена или части от сайта, без изрично разрешение на собственика на уеб сайта.
1.3. Sait1.com не носи отговорност за публикуваната от потребители информация и за вредата която може да нанесе на трети лица. Sait1.com има право да премахне всяка информация която e нецензурно съдържание или подвеждаща информация.
1.4. Sait1.com се задължава да не извършва комерсиална дейност.
1.5. Sait1.com има право да променя настоящите условия за ползване на sait1.com и се задължава условията да бъдат публично достъпни на настоящия интернет адрес www.sait1.com/obshti_uslovia .

II. Политика на поверителност

2.1. Уеб сайта www.sait1.com няма да предаде данни за свои потребители на трети страни, освен ако това не се изисква от специализирани власти.
2.2. Електронни съобщения се изпращата само, когато те са свързани с запитвания и поръчки.
2.3. Съобщения свързани с новини и промоции могат да бъдат изпращани на регистрирани потребители в уеб сайта, както и на абонати в Промо бюлетина.