Какво е sait1.com и как работи?


Sait1.com е най- голямата Българска класация, която работи по следния метод - всеки сайт при регистрация получава уникален Идентификационен Номер и специален линк. Пример: http://sait1.com/in/1024 . Като 1024 е Идентификационния номер на сайта .

Абсолютно всеки новорегистриран сайт трябва да постави на произволно място на страниците си бутон, текстови линк или банер, който сочи към неговия линк(Пример: http://sait1.com/in/1024 . Като 1024 е Идентификационния номер на сайта .). Колкото повече потребители кликнат на линка - толкова повече гласове печели сайта, а колкото повече гласове има съответния сайт - толкова той е по-нагоре в класацията. Колкото е по-нагоре в класацията - толкова повече потребители отиват от класацията към него. По този метод посещаемостта и популярността на сайта се повишават многократно. Всичко това се отчита чрез Входящи /Вх./ гласове и Изходящи /Изх./ посещения.

Класацията е месечна и статистиките се нулират в края на всеки месец. Това гарантира коректно и равнопоставено отношение към сайтовете в различните категории. Така например един личен сайт може да не достигне първа позиция в общата класация, но в неговата категория да е на първо място и да стане победител за месеца за съответната категория.


Защо да участвам?


С участието си в Sait1.com Вашият сайт получава по-бързо индексиране в Google, Yahoo, Bing, и др. търсачки, респективно повече посещения.

В Интернет сайтове от типа на Sait1.com се наричат трафик-генератори, защото изходящите посещения са повече от входящите гласове. Това се дължи на факта, че веднъж влязъл в класацията след гласуване потребителят разглежда повече от един сайт , като не се пренебрегва и това, че класацията Sait1.com има собствени потребители.

Sait1.com не носи абсолютно никаква отговорност относно съдържанието на сайтовете, които участват в класацията Sait1.


За желаещите да научат повече информация за посещаемостта на сайта прилагаме статистика от Google Analytics:Месечната посещаемост на сайта е 258,585 посетители , а разгледаните страници са 824,862 .

Ще се радваме да се включите и Вие!